ICY LOUNGE

TARINAMME

ICY LOUNGE – Designin ja arjen ylellisyyden kohtaamispaikka

ICY LOUNGEn tarina alkoi yli 20 vuotta sitten pienen suomalaisen maahantuontiyrityksen halusta tuoda kansainvälisiä designtuotteita suomalaisiin koteihin. ICY FORM Oy:n maahantuomia tuotteita ovat olleet mm. Benetton Home, Rosenthal, Ritzenhoff, Vossen, Versace, Roberts Radio, Maxwell and Williams.

Laatu, ilo ja arjen ylelllisyys ovat aina olleet kulmakivinämme tuodessamme uusia kansainvälisiä brändejä valikoimaamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme pienen palan arjen luksusta ja iloa elämään laadukkailla designtuotteillamme.

 

 VASTUULLISUUS

Ydinajatuksenamme on tarjota kestäviä, esteettisesti kauniita ja inspiroivia tuotteita, joiden laatu on taattua. Uskomme kestävään kehitykseen ja olemme valinneet tuotevalikoimamme vain korkealaatuisimmat tuotteet kestämään päivästä ja vuodesta toiseen. Valikoimastamme löydät niin klassikot kuin keräiltävät harvinaisuudet.

Uskomme aitoihin kohtaamisiin. Pitkän kokemuksemme sekä henkilökohtaisten suhteiden ansiosta kansainvälisiin suunnittelijoihin ja tuotevalmistajiin olemme voineet tarjota ainutlaatuisia meille räätälöityjä tuotelähtöjä.

 

 Arvomme kumpuavat suomalaisesta periksiantamattomuudesta ja positiivisuudesta nähdä elämän pieniä iloja. Tasapainoinen elämä, hyvinvointi ja tasa-arvo ovat tekemisemme keskiössä.

Haluamme omalta osaltamme tukea suomalaisia työtä ja pienyrittäjiä valitsemalla yhteistyökumppaneiksemme lähialueemme muita pienyrittäjiä.

 

#IcyLounge
#Enjoyableliving